CANDLEMASS Candlemass

Hot
SJ
1062   0   1   0   0  
CANDLEMASS Candlemass
Score
10 = Flawless Classic!
Distribution
Release

Vet ikke om det var mange som trudde på gutta i Candlemass da de i fjor annonserte, at nå var det definitivt over? Personlig så ble jeg ikke så veldig overrasket da jeg hørte at det var nytt album på gang men jeg ble veldig overrasket over at det nevnte album faktisk er ekstremt bra! Skiva starter med den eminente ”black dwarf” de tunge gitarriffene sitter som et skudd og vokalen til Messiah er prikken over i`en, at de klarte å lure ham med på en ny utgivelse skal vi alle være glad for. Genialt! Ingen av låtene trekker ned helhetsinntrykket mitt av denne skiva, om det skulle være noe så er det ”the man who fell from the sky”, dette er en instrumental som kan bli noe ensporet i lengden. Egentlig ikke så jævlig mye å si om denne skiva…Alle med interesse for metal er nødt til å kjøpe den. Den vil nok bli stående som en pilar i metalens og doomens historie, på lik linje med ”Epicus doomicus metlalicus”.

 

Diskografi:
'Candlemass' 2005
'From the 13:th sun' 1999
'Dactylis glomerata' 1998
'The best of Candlemass - as it is, as it was' 1994
'Chapter IV' 1992
'Live' 1990
'Tales of creation' 1989
'Ancient dreams' 1988
'Nightfall' 1987
'Epicus, doomicus, metalicus' 1986



Write a comment...

Latest reviews

273 Even Knudsen

EQUIPOISE Demiurgus

Equipoise features an amalgamation of well-respected musicians within the technical death metal…
138 Even Knudsen

CANDLEMASS The Door To Doom

Swedish doom legends Candlemass returns with their first studio album in seven years, and it also…
140 Even Knudsen

ROTTING CHRIST The Heretics

Heading into their third decade as a band Greek veterans Rotting Christ are still going strong as…
188 Even Knudsen

DESERTED FEAR Drowned By Humanity

I’ve read a few early reviews of this album and most of them weren’t exactly positive, so I guess I…
178 Even Knudsen

DREAM THEATER Distance Over Time

Following up their last epic opus 'The Astonishing' Dream Theater seems to be moving in the…
273 Even Knudsen

DESECRAVITY Anathema

'Anathema' is third full lenght album from Japanese technical/brutal death metal act Desecravity…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2019. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares