CANDLEMASS Candlemass

Hot
SJ
1142   0   1   0   0  
CANDLEMASS Candlemass
Score
10 = Flawless Classic!
Distribution
Release

Vet ikke om det var mange som trudde på gutta i Candlemass da de i fjor annonserte, at nå var det definitivt over? Personlig så ble jeg ikke så veldig overrasket da jeg hørte at det var nytt album på gang men jeg ble veldig overrasket over at det nevnte album faktisk er ekstremt bra! Skiva starter med den eminente ”black dwarf” de tunge gitarriffene sitter som et skudd og vokalen til Messiah er prikken over i`en, at de klarte å lure ham med på en ny utgivelse skal vi alle være glad for. Genialt! Ingen av låtene trekker ned helhetsinntrykket mitt av denne skiva, om det skulle være noe så er det ”the man who fell from the sky”, dette er en instrumental som kan bli noe ensporet i lengden. Egentlig ikke så jævlig mye å si om denne skiva…Alle med interesse for metal er nødt til å kjøpe den. Den vil nok bli stående som en pilar i metalens og doomens historie, på lik linje med ”Epicus doomicus metlalicus”.

 

Diskografi:
'Candlemass' 2005
'From the 13:th sun' 1999
'Dactylis glomerata' 1998
'The best of Candlemass - as it is, as it was' 1994
'Chapter IV' 1992
'Live' 1990
'Tales of creation' 1989
'Ancient dreams' 1988
'Nightfall' 1987
'Epicus, doomicus, metalicus' 1986



Write a comment...

Latest reviews

151 Even Knudsen

AMON AMARTH Berserker

Amon Amarth, the undisputed Swedish kings of melodic death metal strikes again with their eleventh…
299 Even Knudsen

PALADIN Ascension

Every now and then when listening through loads of new albums you’re in for a big surprise when you…
301 Even Knudsen

ALLEGAEON Apoptosis

'Apoptosis' is fifth full-lenght album from Denver, Colorado based Allegaeon, and as all their…
354 Even Knudsen

ENTERPRISE EARTH Luciferous

American deathcore outfit Enterprise Earth strikes back with their third full length album…
476 Even Knudsen

INANIMATE EXISTENCE Clockwork

 California based technical death metal trio Inanimate Existence returns with their fifth…
523 Even Knudsen

CRAFTING THE CONSPIRACY The Cosmic Key, pt. 1

Crafting The Conspiracy is a new acquaintance to me, heading from Odessa, Texas and they promote…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2019. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares