CANDLEMASS Candlemass

Hot
SJ
990   0   1   0   0  
CANDLEMASS Candlemass
Score
10 = Flawless Classic!
Distribution
Release

Vet ikke om det var mange som trudde på gutta i Candlemass da de i fjor annonserte, at nå var det definitivt over? Personlig så ble jeg ikke så veldig overrasket da jeg hørte at det var nytt album på gang men jeg ble veldig overrasket over at det nevnte album faktisk er ekstremt bra! Skiva starter med den eminente ”black dwarf” de tunge gitarriffene sitter som et skudd og vokalen til Messiah er prikken over i`en, at de klarte å lure ham med på en ny utgivelse skal vi alle være glad for. Genialt! Ingen av låtene trekker ned helhetsinntrykket mitt av denne skiva, om det skulle være noe så er det ”the man who fell from the sky”, dette er en instrumental som kan bli noe ensporet i lengden. Egentlig ikke så jævlig mye å si om denne skiva…Alle med interesse for metal er nødt til å kjøpe den. Den vil nok bli stående som en pilar i metalens og doomens historie, på lik linje med ”Epicus doomicus metlalicus”.

 

Diskografi:
'Candlemass' 2005
'From the 13:th sun' 1999
'Dactylis glomerata' 1998
'The best of Candlemass - as it is, as it was' 1994
'Chapter IV' 1992
'Live' 1990
'Tales of creation' 1989
'Ancient dreams' 1988
'Nightfall' 1987
'Epicus, doomicus, metalicus' 1986



Write a comment...

Latest reviews

96 Even Knudsen

SULPHUR AEON The Scythe Of Cosmic Chaos

Sulphur Aeon is definitely one of the more exciting names within the death metal genre these days,…
121 Even Knudsen

SUBNUBA Distant Pixels

I wasn't able to find much information on Subnuba online, so bare with me if i miss out on some…
90 Even Knudsen

GRAVEREALM Worldender

'Worldender' is the debut EP from Graverealm, a one man project from American artist Barret…
160 Even Knudsen

HABITUAL DEPRAVITY Realms Of Abysmal Servitude

Hailing from Melbourne, Australia, Habitual Depravity is the brainchild of brutal death metal…
205 Even Knudsen

COGNITIVE Matricide

Cognitive's 2016 album 'Deformity' was frequently played at my home around it's release, and now…
266 Even Knudsen

GRAVESPELL Frostcrown

San Diego, California based Gravespell are back with their sophomore album to follow up their 2013…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32 google plus 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2018. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares