Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

CANNIBAL CORPSE Torture

Hot
EK Updated
2905 0 1 0
CANNIBAL CORPSE Torture

Dette er et album jeg har ventet på i stor spenning etter den smått geniale 'Evisceration Plague' og nå er det altså endelig her. Det tok meg ikke mer en en kjapp gjennomhøring før jeg kunne konstatere at de amerikanske kannibalene igjen har levert varene og siden har jeg spilt denne skiva nærmest sønder og sammen. 'Torture' er bandets tolvte studioalbum og den fortsetter egentlig der forgjengeren slapp, da snakker vi selvsagt ultrabrutal og teknisk briljant death metal fremført på en overbevisende, energisk og troverdig måte. Den viktigste suksessfaktoren ligger dog ikke i den brutale tilnærmingen og musikernes tekniske ferdigheter på sine respektive instrumenter, men i evnen de har til å komponere glimrende og intelligente låter som engasjerer lytteren over lang tid. Et vanlig fenomen med musikk som er så brutal som dette er at alt blir veldig likt og at det kan være vanskelig å skille låtene fra hverandre, men dette klarer Cannibal Corpse på mesterlig vis å unngå. Hver låt har sin egen signatur og dermed låter det variert selv om det for det meste går unna i et rasende tempo. Corpsegrinder har dessuten fortsatt en av de aller tøffeste stemmene i sjangeren. 'Torture' er som du skjønner en meget verdig oppfølger til 'Evisceration Plague' og Cannibal Corpse befester med dette sin posisjon som kongene av brutal death meal. Glimrende album!

 

 

Diskografi: 
Eaten Back to Life - 1990
Butchered at Birth - 1991
Tomb Of The Mutilated - 1992
Hammer Smashed Face - 1993
The Bleeding - 1994
Vile - 1996
Gallery Of Suicide - 1998
Bloodthirst - 1999
Worm Infested EP - 2002
Gore Obsessed - 2002
15 Year Killing Spree Box Set - 2003
Wretched Spawn - 2004
Kill – 2006
Evisceration Plague - 2009

Torture - 2011




Write a comment...

Latest reviews

556 Even Knudsen

ASTRALBORNE Etenity's End

Astralborne is an American melodic death metal band based in Toledo, Ohio. They were founded in…
723 Even Knudsen

SORCERER Lamenting Of The Innocent

Swedish epic doom/heavy metal band Sorcerer released an excellent album entitled The Crowning Of…
1240 Even Knudsen

ETERNAL DELYRIA Paradox Of the Mechanical Angel

Eternal Delyria is a new a new acquaintance to me, but according to their biography the band was…
1060 Even Knudsen

CONCEPTION State Of Deception

Some releases are harder to review than others this is most certainly one of them. Why is that you…
766 Even Knudsen

MY DYING BRIDE The Ghost Of Orion

With a career spanning over 30 years and having released 13 full length albums prior to this one My…
879 Even Knudsen

NAWABS OF DESTRUCTION Rising Vengeance

If I was asked a couple of days ago to name one metal band from Bangladesh I would most certainly…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2020. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares