ILLDISPOSED 1-800 Vindication

Hot
SJ
796   0   1   0   0  
ILLDISPOSED 1-800 Vindication
Score
7 = Great
Release

Danske Illdisposed har en karriere som strekker seg helt tilbake til 1992, jeg har personlig ikke hørt verken om eller av dem før nå men jeg trur at de kommer til å markere seg mye sterkere etter denne utgivelsen. At de har byttet plateselskap fra Diehard music til Rodrunner, vil nok være med å hjelpe på dette. Illdisposed fremfører melodisk death metal som helt klart kan sammenlignes med gamle In flames utgivelser som Clayman og Whoracle. Det er mye bruk av elektronika og synth, dessverre har de på noen låter som f. eks ”Still sane” overdrevet bruken en smule. Vokalen på denne skiva rocker! Mørk death vokal iblandet skrik og ren vokal på de rette plassene som fungerer skikkelig bra. Produksjonen er gjort på ”antfarm” i Danmark og er uklanderlig. Ingen store høydare på skiva vil nok føre til at denne ikke vil ha så lang levetid men alt sett under ett, er dette en utgivelse som jeg med letthet kan anbefale til alle som liker death metal av den svenske typen.


Diskografi:
'1-800 Vindication' 2004
'Kokaiinum' 2001
'Retro' 2000
'There's something rotten' 1997
'Submit' 1995
'Helvede' 1995
'Return from tomorrow' 1994
'Four depressive seasons' 1993




Write a comment...

Latest reviews

96 Even Knudsen

SULPHUR AEON The Scythe Of Cosmic Chaos

Sulphur Aeon is definitely one of the more exciting names within the death metal genre these days,…
121 Even Knudsen

SUBNUBA Distant Pixels

I wasn't able to find much information on Subnuba online, so bare with me if i miss out on some…
90 Even Knudsen

GRAVEREALM Worldender

'Worldender' is the debut EP from Graverealm, a one man project from American artist Barret…
159 Even Knudsen

HABITUAL DEPRAVITY Realms Of Abysmal Servitude

Hailing from Melbourne, Australia, Habitual Depravity is the brainchild of brutal death metal…
205 Even Knudsen

COGNITIVE Matricide

Cognitive's 2016 album 'Deformity' was frequently played at my home around it's release, and now…
266 Even Knudsen

GRAVESPELL Frostcrown

San Diego, California based Gravespell are back with their sophomore album to follow up their 2013…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32 google plus 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2018. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares