SEVEN WITCHES Call Upon The Wicked

Hot
AC
1022   0   1   0   0  
SEVEN WITCHES Call Upon The Wicked

Jeg foretok et lite informasjonssøk før jeg lyttet til ’Call Upon The Wicked’. Resultatet var en bunke lunkne anmeldelser, så forventningene var ikke de aller største. Dette gjorde at jeg ble positivt overrasket over hva jeg hørte. New Jersey bandet har helt klart ikke funnet opp kruttet, men kjedelig er det ikke, og spor nummer fem med det ”endelige” navnet ’End Of Days’, har så absolutt noe for seg. Musikken er av typen heavy metal/power metal, og ’Call Upon The Wicked’ er Seven Witches sjette fullengder siden starten i 1998. Albumet består av i alt tolv spor. Åtte nye låter, en cover av Creams ’White Room’ samt tre liveversjoner av egne ”hitter”. Jeg velger å spandere fem stjerner på denne og begrunnelsen for det er at den er helt ok, og fortsatt lytteverdig uten å være det helt store som det så fint heter i The Streets poengskala.

 

Diskografi:
'Call Upon The Wicked’ 2011
‘Deadly Sins’ 2007
‘Years Of The Witch’ DVD 2006
‘Amped’ 2005
‘Year Of The Witch’ 2004
‘Passage To The Other Side’ 2003
‘Xiled To Infinity And One’ 2002
‘City Of Lost Souls’ 2000
‘Second War In Heaven’ 1999

 



Write a comment...

Latest reviews

155 Even Knudsen

AMON AMARTH Berserker

Amon Amarth, the undisputed Swedish kings of melodic death metal strikes again with their eleventh…
303 Even Knudsen

PALADIN Ascension

Every now and then when listening through loads of new albums you’re in for a big surprise when you…
302 Even Knudsen

ALLEGAEON Apoptosis

'Apoptosis' is fifth full-lenght album from Denver, Colorado based Allegaeon, and as all their…
356 Even Knudsen

ENTERPRISE EARTH Luciferous

American deathcore outfit Enterprise Earth strikes back with their third full length album…
480 Even Knudsen

INANIMATE EXISTENCE Clockwork

 California based technical death metal trio Inanimate Existence returns with their fifth…
526 Even Knudsen

CRAFTING THE CONSPIRACY The Cosmic Key, pt. 1

Crafting The Conspiracy is a new acquaintance to me, heading from Odessa, Texas and they promote…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2019. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares