SEVEN WITCHES Call Upon The Wicked

Hot
AC
959   0   1   0   0  
SEVEN WITCHES Call Upon The Wicked

Jeg foretok et lite informasjonssøk før jeg lyttet til ’Call Upon The Wicked’. Resultatet var en bunke lunkne anmeldelser, så forventningene var ikke de aller største. Dette gjorde at jeg ble positivt overrasket over hva jeg hørte. New Jersey bandet har helt klart ikke funnet opp kruttet, men kjedelig er det ikke, og spor nummer fem med det ”endelige” navnet ’End Of Days’, har så absolutt noe for seg. Musikken er av typen heavy metal/power metal, og ’Call Upon The Wicked’ er Seven Witches sjette fullengder siden starten i 1998. Albumet består av i alt tolv spor. Åtte nye låter, en cover av Creams ’White Room’ samt tre liveversjoner av egne ”hitter”. Jeg velger å spandere fem stjerner på denne og begrunnelsen for det er at den er helt ok, og fortsatt lytteverdig uten å være det helt store som det så fint heter i The Streets poengskala.

 

Diskografi:
'Call Upon The Wicked’ 2011
‘Deadly Sins’ 2007
‘Years Of The Witch’ DVD 2006
‘Amped’ 2005
‘Year Of The Witch’ 2004
‘Passage To The Other Side’ 2003
‘Xiled To Infinity And One’ 2002
‘City Of Lost Souls’ 2000
‘Second War In Heaven’ 1999

 



Write a comment...

Latest reviews

273 Even Knudsen

EQUIPOISE Demiurgus

Equipoise features an amalgamation of well-respected musicians within the technical death metal…
137 Even Knudsen

CANDLEMASS The Door To Doom

Swedish doom legends Candlemass returns with their first studio album in seven years, and it also…
140 Even Knudsen

ROTTING CHRIST The Heretics

Heading into their third decade as a band Greek veterans Rotting Christ are still going strong as…
188 Even Knudsen

DESERTED FEAR Drowned By Humanity

I’ve read a few early reviews of this album and most of them weren’t exactly positive, so I guess I…
178 Even Knudsen

DREAM THEATER Distance Over Time

Following up their last epic opus 'The Astonishing' Dream Theater seems to be moving in the…
273 Even Knudsen

DESECRAVITY Anathema

'Anathema' is third full lenght album from Japanese technical/brutal death metal act Desecravity…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2019. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares