Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

SIX FEET UNDER Death Rituals

Hot
AC Updated
1475 0 1 0
SIX FEET UNDER Death Rituals

Six Feet Under omtales tidvis som death metallens svar på AC/DC. Hvor riktig denne beskrivelsen er, må bli opp til hver enkelt å bedømme, men snakker man om det å få det man forventer, så er vel ikke sammenligningen så ”vill”. Six Feet Under ble startet som et sideprosjekt av frontmann Chris Barnes i 1993 mens han fortsatt spilte i Canibal Corpse. Han ønsket å lage musikk med mer melodi enn det var rom for hos ”kanibalene”. Uansett, ”Death Rituals” er deres tiende fullengder, og den inneholder etter mine begreper ikke noe som skulle sjokkere fansen. Chris’s karakteristiske ultradype gryntevokal er også her sterkt fremtredende. Musikken er i seg selv ganske rock’n’ roll- aktig og små-fengende, og den danner en artig kontrast til den ekstreme vokalbruken. Ellers inneholder den en gøyal versjon av Mötley Crüe låta ”Bastard”. Six Feet Under har igjen begått en typisk Six Feet Under skive, noe som faller i smak hos undertegnede.

 


Diskografi:
'Death Rituals’ 2008
‘Commandment’ 2007
‘13’ 2005
‘Graveyard Classics II’ 2004
‘Bringer Of Blood’ 2003
‘Double Dead Redux’ Livealbum 2002
‘True Carnage’ 2001
‘Graveyard Classics’ 2000
‘Maximum Violence’ 1999
‘Warpath’ 1997
‘Alive And Dead’ EP 1996
‘Haunted’ 1995

 



Write a comment...

Latest reviews

556 Even Knudsen

ASTRALBORNE Etenity's End

Astralborne is an American melodic death metal band based in Toledo, Ohio. They were founded in…
723 Even Knudsen

SORCERER Lamenting Of The Innocent

Swedish epic doom/heavy metal band Sorcerer released an excellent album entitled The Crowning Of…
1240 Even Knudsen

ETERNAL DELYRIA Paradox Of the Mechanical Angel

Eternal Delyria is a new a new acquaintance to me, but according to their biography the band was…
1060 Even Knudsen

CONCEPTION State Of Deception

Some releases are harder to review than others this is most certainly one of them. Why is that you…
766 Even Knudsen

MY DYING BRIDE The Ghost Of Orion

With a career spanning over 30 years and having released 13 full length albums prior to this one My…
879 Even Knudsen

NAWABS OF DESTRUCTION Rising Vengeance

If I was asked a couple of days ago to name one metal band from Bangladesh I would most certainly…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2020. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares