SWALLOW THE SUN New Moon

Hot
AC
1134   0   1   0   0  
SWALLOW THE SUN New Moon
Score
6 = Good/Enjoyable
Distribution
Release

Før jeg satte meg ned og hørte gjennom Swallow the Suns nye plate, sjekket jeg hva jeg selv hadde skrevet om konserten de gjorde under årets Infernofestival. «Musikken smører øregangene med balsam, eller var det melk og honning», skrev jeg, en beskrivelse jeg også lett kan bruke om «New Moon». Det er vakkert og melodiøst med en melankolsk undertone, som så absolutt er behagelig å lytte til. Problemet mitt er at det blir litt for velsmurt, så glatt og søtt at det ikke fester seg noe sted. Etter diverse gjennomhøringer er det fortsatt lite, som sitter igjen, og generelt sett lite å legge merke til. Vi snakker om mørk, melodiøs death-doom svøpt i en atmosfære av tristesse og melankoli. Dette er finnenes fjerde fullengder siden starten i 2000. Det er ikke lett å sette karakter på dette. Nydelig, men akk så monotont. Jeg lander til slutt på seks stjerner etter en del vingling opp og ned langs skalaen. Favorittspor i skrivende stund: tittelsporet «New Moon».

Anne Camilla Bergkvist


4/10 «Hope» fra 2007 fikk en del spilletid hjemme hos meg, men årets album er dessverre ikke i nærheten av å kunne matche den utgivelsen, til det blir det altfor stillestående og kjedelig etter min smak.

Leif Neverdahl


2/10 Siden det snart er jul skal jeg holde meg i skinnet og bare antyde at dette er så såpeglatt og overpolert at det nesten er på vei ut av det andre øret før det har kommet inn det ene. Første nyttårsforsett er iallfall klart: å aldri høre et sekund av denne skiva igjen.

Rune Stordahl


Diskografi:
'New Moon’ 2009
‘New Moon’ (single) 2009
‘Plague Of Butterflies’ (EP) 2008
‘Hope’ 2007
‘Don’t Fall Asleep (Horror Pt.2)’ (single) 2007
‘Ghosts Of Loss’ 2005
‘Forgive Her’ (single) 2005
‘The Morning Never Came’ 2003
‘Out Of This Gloomy Light’ (demo) 2003

 



Write a comment...

Latest reviews

96 Even Knudsen

SULPHUR AEON The Scythe Of Cosmic Chaos

Sulphur Aeon is definitely one of the more exciting names within the death metal genre these days,…
121 Even Knudsen

SUBNUBA Distant Pixels

I wasn't able to find much information on Subnuba online, so bare with me if i miss out on some…
90 Even Knudsen

GRAVEREALM Worldender

'Worldender' is the debut EP from Graverealm, a one man project from American artist Barret…
160 Even Knudsen

HABITUAL DEPRAVITY Realms Of Abysmal Servitude

Hailing from Melbourne, Australia, Habitual Depravity is the brainchild of brutal death metal…
205 Even Knudsen

COGNITIVE Matricide

Cognitive's 2016 album 'Deformity' was frequently played at my home around it's release, and now…
266 Even Knudsen

GRAVESPELL Frostcrown

San Diego, California based Gravespell are back with their sophomore album to follow up their 2013…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32 google plus 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2018. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares