Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

DIMMU BORGIR The Invaluable Darkness

Hot
LN Updated
 
10.0
3556 1 1 0
DIMMU BORGIR The Invaluable Darkness

Dimmu Borgir er endelig ute med ny DVD, og mørkets herskere skuffer ingen denne gangen heller. Bandet er etterhvert blitt synonymt med kvalitet, noe som gjennspeiler seg tydelig på 'The Invaluable Darkness'. DVD 1 inneholder selve konserten fra siste Europa Turne, og er tatt opp i Oslo, Berlin og London. Lyd og bilde er upåklagelig, og med en katalog full av storslagne klassikere blir det hele en real hyggestund. Utenom konserten er den obligatoriske 'Behind The Scenes' med, men dette er mest for de som var der, venner og blodfans. DVD 2 har foruten konserten fra Wacken Open Air 2007 også opptak fra P3 konserten bandet gjorde i September 2007, og begge disse har selvsagt også bra lyd og bilde kvalitet. I tillegg får du hver eneste musikkvideo Dimmu Borgir har laget, hele 20 i tallet. Alt i alt over fire og en halv time, her er det ikke mye å tenke på, julaften (Av den onde sorten selvsagt) kom tidlig iår, løp og kjøp..

 

Diskografi:
'The Invaluable Darkness' 2008 DVD
‘In sorte diaboli’ 2007
'Stormblåst' 2005
'Death cult armageddon' 2003
'World Misanthropy' 2002 DVD
'Puritanical euphoric misanthropia' 2001
'Spiritual black dimensions' 1999
'Godless savage garden' 1998
'Enthrone darkness triumphant' 1998
'Stormblåst' 1996
'For all tid' 1995



Editor review

1 reviews

Score
 
10.0
LN
560 reviews
Was this review helpful? 1 0
Write a comment...

Latest reviews

319 Even Knudsen

STORMKEEP Tales Of Othertime

I don’t listen to black metal nearly as often these days as I did 15-20 years ago, but once in a…
316 Even Knudsen

PATHOLOGY The Everlasting Plague

Over the past couple of decades a jungle of sub-genres have emerged within extreme metal in…
428 Even Knudsen

MASSACRE Resurgence

Massacre was formed in Tampa, Florida as long back as in 1984 and they released a few demos in the…
671 Even Knudsen

DREAM THEATER A View From The Top Of The World

A View From The Top Of The World is the 15th full length album from prog metal veterans Dream…
841 Even Knudsen

BLOOD RED THRONE Imperial Congregation

It’s time for a dose of Norwegian death metal again, as Blood Red Throne returns with their 10th…
540 Even Knudsen

BURIAL IN THE SKY The Consumed Self

Philadelphia based progressive death metal act Burial In The Sky’s first two full length albums…

CONTENT

News

Interviews

Concerts

Articles

REVIEWS

Album

Dvd

ABOUT US

Contact

The Staff

Playlist Edvardsen

Playlist Even Knudsen

Partners

Contact us

 

Follow Us:

facebook 32 twitter 32

 Email:

  Mail

Photos, articles and comments are owned by the poster.

 

Arcticmetal.no are not responsible for user content.

 

Copyright © 2020. ArcticMetal.no.

 

Online since 1999.

 

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
0
Shares